Hukuki.Net

Hukuki NETHukuki.net internet sitesini kurduğumuz 2002 Ocak ayından bu yana her zaman mücadele ettik. Bu mücadeleAlexa öncelikle kendimizle oldu. Google ve Alexa sıralamalarındaki başarılarımızla kıvanç duyduk, gururlandık… Zaman oldu, Alexa’da 0.012’yi gördük. Hep birlikteydik, hep beraberdik.

Hukukseverlere bir yenilik daha yapmak istedik ve bu yüzden Hukuk Blogu oluşturduk. Hukuki NET blogunu hazırlarken, Hukuki NET kullanıcılarının ihtiyaçlarının karşılanmasına özen göstermeye çalıştık. Hukuk alanında bir çok konuda öncü, kategorisinde lider olan Hukuki NET olarak, hukukçuların kendi düşüncelerini, fikirlerini sergilemeleri için en ideal ortamı hazırlamaya çalıştık. Keyif almanız dileğiyle…

Author: admin

Admin bir hukukçu, istanbul'da oturur, kahraman değildir, ukala değildir, kendini beğenmiş değildir. Ama adı gizlidir.

2 thoughts on “Hukuki.Net

  1. Hukuki Net’in domain registrar firmasından 11.1.2002 tarihinde tescil edildiğini gördüm. Demek ki bir yaş daha yaşlanıyor hukuk bebeğimiz. Fakat gördüğüm üzere bu bebek biraz obez. Interneti ve tüm kaynakları hızla tüketiyor ve doymuyor. Dün zirve100 sayacına göre 29 bin tekil ziyaretçiye ulaşmışız. Buradan siteye katılım ve katkıda bulunan tüm avukat, hukukçu ve hukuka ilgi duyan bireylerimize Hukuki net’in yöneticilerinden biri olmamam itibariyle teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın