Hukuki Nete sorulan Komik Sorular

Hukuki.net ‘ e sorulan komik sorulardan ve verilen cevaplardan oluşan bir kitap yazılsa yeridir,imkanlar dahilinde bu soru ve cevaplardan bazılarını isim belirtmeden buradan sizlerle paylaşmak istedim.

Soru :Merhabalar, bir okey(101) sitesi bulunduğum ilçede bağımlılık haline gelmiş, millet iş gücü bırakmıs sürekli okey oynuyor, aşırı bir ilgi var ,esnaflar iş yerlerini kapatıp kafeye okey oynamaya gidiyor ,esnaf bilgisayarının başından kalkıp müşteriyle ilgilenmiyor.Kafelerin tüm masaları okey oynayanlarla dolmus,sitede 2000 oyuncu varsa 1800’ü bulunduğum ilçenin insanları ve ben de okey sitesinin,programının bulunduğum ilden veya komple erişimi engellemek için mahkemeye başvurmak istiyorum acaba ne yapmalıyım ? Teşekkürler.

Cevap :Söz konusu oyun para karşılığı oynanmıyorsa hiçbir şey yapamazsınız,bırakın insanlar istediği oyunu oynasın,tasası size mi düştü?Hadi bu siteyi kapattınız ertesi gün yenisi açılınca ne yapacaksınız?

Cevaba Cevap :Tasası size mi düştü ne demek? ,tabiki bana ve benim gibilere düşüyor.Durumu anlattım içler acısı durum var ortada ne biçim hukukçusun sen!

————–

Soru : Selam arkadaşlar.. Tüketici kredisi ve kredi kartlarımla başım derte.. Ayda 700 tüketici kredisi ödemekteyim ve kredi kartını kapatamıyorum , nasıl ödenir bu borç ya?

Cevap : İlk seçimde yine Ak Parti’ye oy verin,bir şekilde ödenir.  

Author: Ulas Degirmenci

1 thought on “Hukuki Nete sorulan Komik Sorular

Bir yanıt yazın